IT devojke Instagrama demonstriraju: Frizure koje se nose ove jeseni

Foto: Imaxtree

Jesen je poznata kao razdoblje koje nam donosi najraskošnije, najzanimljivije i najbogatije trendove koje su dizajneri, ali i stručnjaci iz beauty sveta marljivo pripremali kako bi jesenji dani bili što lepši i što više stylish, uprkos čestom tmurnom vremenu.

Ono na što ćemo posebno obratiti pažnju i ove jeseni jesu frizure. Nakon što su leto, more, sunce i ostavili svoj “danak” na našoj kosi, došlo je pravo vreme za promenu kojom će se kosa oporaviti, ali i kojom ćemo osvežiti postojeći look i u novu sezonu ući skroz trendi.

Priča o jesenjim frizurama započinje klasikom koji nas prati kroz sva godišnja doba, a jedino što se menja jeste njegova dužina i tekstura. Radi se, naravno, o bobu, a onako kako je leto bilo u znaku french boba, tako su hladniji dani u znaku onog dužine do ključne kosti, kao i blunt boba.

Zahvaljujući ukrasima za kosu kao što su kopče, ukosnice i čuvena "scrunchie" gumica, punđe i repovi izgledaju lepše no ikada, a it devojkama su upravo takve frizure postale omiljene za različite prilike, od svakodnevnih ležernih druženja, preko odlaska na posao pa do formalnijih prilika. U nastavku donosimo najlepše frizure kojima se možete inspirisati ove jeseni.

 

 

 

 

 

 

Preuzeto sa: Journal.hr

 

 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...