10 frizura za Novu godinu koje možete napraviti za minut!

Foto: Imaxtree

Termini kod frizera dupke su puni, opet ste sve uradili u poslednji čas, sva sreća uvek imate rezervnu kombinaciju za žurke koje iskrsnu u poslednji momenat, ali šta sa kosom?

Čak iako ne idete ni na kakav novogodišnji žur, činjenica je da se tokom prazničnih dana uvek barem jednom nađemo negde u gostima, bilo da je to kod svojih za praznike ili kod prijatelja na večeri. 

Svi se pomno pregledamo, ko se kako drži i kako nam ide u životu.

Za te prilike nađemo kombinaciju koja nam dobro stoji i odemo kod frizera da izgledamo pristojno, ali za sve nas koji često ne nađemo vremena za frizera, donosimo deset frizura koje su gotove za čas, a izgledaju moderno i upečatljivo.

Od punđi s revija Badgley Mischke ili Delpozo, do zanimljivih kopči i ukrasa iz kreativnih timova Dolce & Gabbane i Temperley London.

Kosa tokom prazničnih dana ne treba da bude natapirana ili u holivudskim talasima da bi ostavila utisak, možete je vrlo lako oblikovati i sami.

Veliki udeo u odličnom izgledu frizure igra inspiracija, koju vam mi donosimo direktno sa revija aktuelnih upravo za ovu sezonu.

Suma sumarum ovih beuty ideja koje predlažu neki od najpoznatijih diazjnera, jeste da se igrate sa detaljima.

Samo to što ćete promeniti razdeljak, prebaciti ga na drugu stranu ili jednostavno na drugačiji način ga stilizovati može doneti značajnu promenu izgleda, isto važi i za nakit u kosi.

Izvor: elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...