6 hair trendova koji su bili najveći u 2018.

Foto: Profimedia

Koliko ste ovakvih trendova u domenu kose već isprobali?

Gumice za kosu, ukosnice, velike šnale, veoma voluminizirane frizure i mnogo laka za kosu su obeležile kraj osamdesetih godina 20. veka.

Zanimljivo je da su ovi segmenti u eri hair stilizacije doživeli svoju reinkarnaciju u godini u kojoj su osamdesete i devedesete bile veliki comeback u modi.

Ono što možemo da zaključimo jeste da beauty tendencije u domenu frizura u 2018. godini definitivno su dozvolile povratak u prošlost koji je manifestovan kroz baby šiške, dvostruki rep, "štipaljka" šnale...

U nastavku pogledajte koje frizure su obeležile 2018. godinu, a po našoj računici, biće aktuelne i tokom 2019!

Naglašene frizure 

Ovaj trend koji podrazumeva visoko podigutu i natapiranu kosu mogli smo da vidimo na reviji pre-fall 2019 Versace. "Instalaciju" na kosu, dodatno ukrašenu svetlucavim šnalama hrabro je iznela na reviji manekenka Grace Elizabeth.

Kraljevska mašna

Kate Middleton se smatra jednom od vodećih ikona stila današnjice, ali ne zaostaje ni u beauty sferi - posebno u aksesoarima za kosu. Bez izuzetka detalji koji krase kosu na njoj izgledaju tako šik, moderno i uvek vrlo inspirativno.

Šnala

Iako je dugi niz godina bila po malo zapostavljena, velika šnala kojom možete lako da pokupite kosu, sada je nezaobilazna u svakodnevnim kombinacijama. Frizer Guido Palau na reviji Alexandra Wanga je istakao prednost ovog zanimljivog aksesaora. 

View this post on Instagram

Keep it together #WANGINC

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on Feb 14, 2018 at 3:40pm PST

Na sledećoj stranici pogledajte koji su još hair trendovi obeležili 2018: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin