#hairstyle: Hit frizura koju obožavaju Francuskinje

Foto: Profimedia

Uz besprekoran stil i minimalni make up one uvek uspevaju da naglase najbolje...

Spoj elegancije, klasike i nonšalancije koja se više nego u bilo čemu drugom nalazi u njihovom stavu i onom je ne sais qoui faktoru stvara prepoznatljivi stil Francuskinja koji se već godinama ističe kao nedohvatljivi ideal kojem teže mnoge dame.

Od francuskih modnih ikona poput Brigitte Bardot i Françoise Hardy do novih It devojka koje su se svojim stilom istakle na pariškoj uličnoj modnoj pisti, iza tog čarobnog francuskog stila nalazi se neočekivana jednostavnost. 

I dok se unutar njihovih ormara krije spoj vintage komada, večnih klasika i onih sasvim običnih basic, njihova svakodnevna beauty rutina sastavljena je od tek nekoliko ključnih proizvoda za njegu koje pronalaze na policama apoteka i vrlo suptilnog make up-a.

Uz besprekoran stil i minimalni make up look koji naglašava ono najbolje, ali istovremeno zadržava vrlo prirodan izgled, Francuskinje pažnju plene i svojim frizurama. 

Iako i u svakodnevnoj nezi kose zadržavaju jednostavnost, omiljena frizura Francuskinja uvek izgleda ležerno i šarmantno – savršeno pristaje toplim letnim danima, ali odlično će se nositi i tokom jesen.

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda najpopularnija frizura koju su ponele It Francuskinje. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...