6 frizura koje NIKADA neće izaći iz mode

Foto: Profimedia

Trendovi u tretiranju kose menjaju se svake sezone, ali i u domenu frizura postoje oni koji se smatraju večnim, a to nam određene slavne dive potvrđuju i godinama se pridržavaju istog hair pravila.

Celebrity pripadnice lepšeg pola na crvenom tepihu  uvek izgledaju besprekorno - od svečanih i zanosnih outfita, prikladnih aksesaora, pa do beauty novina koje smelo demonstriraju. 

Ipak, postoje i one koje se drže proverenog recepta, kao što je Dita von Teese - alajner+crveni karmin ili Gwyneth Paltrow koja neguje strogo ravnu kosu. 

Zato smo prihvatili izazov i pronašli dame koje već godinama insistiraju na istoj ili sličnoj frizuru i koje nisu sklone eskeperimetisanju sa poslednjim trendovima, poput bob frizure, livn-in pramenovima ili drastičnim promena. 

U nastavku pogledajte koje su to ikonične frizure za koje sa sigurnošću možemo tvrditi da su vanvremenske. 

#Stepenovi

Američka glumica Jennifer Aniston proslavila se ulogom Rachel u kultnoj seriji Friends, ali i ikoničnom "rachel look-u" koji je podrazumevao kosu tik do ramene i naglašene stepenove. Danas, Jenni je ostala verna ovoj frizuri, sa mali izmenama u vidi pramenova ili minimalne intervencije po pitanju dužine. 

#Pixie

Mega popularna frizura 60-tih godina 20. veka svoju reinkarnaciju je dobila zahvaljujući Michelle Williams, koja je drastično skratila kosu i u potpinosti prilagodila sitnijoj glavi "srcastog" oblika. Menjanje boje kose su intervencije, ali frizuru Michelle tretira već godinama. 

#Duga ravna kosa

Glumica Gwyneth Paltrow još od početka karijere smatra se divom sa uvek besprekornom frizurom, a tajna je vrlo jednostavna - duga i  ravna kosa. Efekat svilene kose jeste ostvaren presom, ali i proizvodima koji štite kosu od oštećenja. 

Na sledećoj strani pogledajte koje još slavne ličnosti već godinama neguju isti hairstyle. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...