7 fantastičnih letnjih pletenica dostojnih crvenog tepiha

Foto: Profimedia

Iako ovu pre svega uredni i jednostavnu frizuru možete nositi svakodnevno tokom vrelih letnjih dana, najnovije hairstyle inspiracije predstavljaju nam pletenice u efektnoj formi koje su podjednako nosive u svečanim prilikama.

Ako nas pitate dva u jednom, jedna je od najboljih tvorevina modernog društva, a ovaj marketinški trik ne mora se naravno uopšte ticati marketinga, niti određenih proizvoda, više za manje uvek je poželjna varijanta.

Pletenice su doživele veliki comeback u svetu kose još pre par godina i od tada ne silaze sa trona omiljenih letnjih frizura.

Razlog za to je svakako njihova praktičnost, s obzirom da se upletenom kosom, ona u potpunosti sklanja sa lica, ali i vrata, a pritom čitavog dana izgledamo uredno, a u zavisnosti od tipa pletenice, te aksesoara, može se postići i vrlo šik izgled.

Jennifer Lopez nedavno je to demonstrirala na jednom od svojih nastupa, kada je upletenu kosu neočekivano podigla u punđu i tako postigla krajnje efektan i elegantan izgled.

Varijanta sa šeširom ili kačketom za plažu, ne izgleda ništa manje efektno, a poenta čitavog izgleda jeste u tome da kada jednom upletete kosu, o njoj ostatak dana više uopšte ne morate da razmišljate, sve je na svom mestu.

U nastavku pogledajte neke od najaktulenijih inspiracija kada su u pitanju frizure koje podrazumevaju pletenice:

A post shared by Sarah Potempa (@sarahpotempa) on Jul 9, 2018 at 5:58pm PDT

A post shared by Ciara (@ciara) on Jul 8, 2018 at 10:15am PDT

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on Jun 13, 2018 at 7:46am PDT

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on Jul 2, 2018 at 12:23pm PDT

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on May 26, 2018 at 3:36pm PDT

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 2, 2018 at 11:11am PDT

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on May 29, 2018 at 11:05am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...