Među beauty trendovima koji će obeležiti 2018. godinu istaklo se i nekoliko noviteta u svetu kose.

Promena frizure jedna je od najefektnijih promena koja donosi instant osveženje.

Osim osveženja koje možete pronaći u promeni dužine, ravnom rezu, slojevima koji unose volumen ili šarmantnim šiškama, efektan trik na svakoj kosi stvoriće i nova boja, dok će najdramatičniji efekat izazvati spoj nove dužine i nove boje.

Za sve one u potrazi za jednostavnim trikom koji će začiniti njihovu novu ili staru frizuru, proleće donosi savršeni odgovor u jednostavnoj, brzoj, efektnoj i šarmantnoj polupodignutoj frizuri.

Nadolazeća prolećna sezona kao najpoželjniju frizuru sasvim neočekivano je istakla polupodignutu kosu. Za jednostavnu i trendi frizuru koja će obeležiti proleće i leto ispred nas dovoljno je skupiti nekoliko pramenova u jednostavnu punđu, isprepletene pletenice ili vrckasti rep.

Osim što je dovoljno jednostavna da ju baš svako u nekoliko minuta može kreirati bez pomoći frizera i posebnih rekvizita, polupodignuta frizura jednaku jednostavnost i prilagodljivost donosi i kad govorimo o različitim dužinama i tipovima kose.

Od kratkog i ravnog boba do dugih i raskošnih uvojaka, polupodignuta kosa je jedan od najjednostavnijih beauty trikova koji donosi osveženje svake frizure.

Preuzeto sa portala Journal.hr