Ako zaista želite da promenite frizuru, a da to izgleda smelo, jedinstveno i drugačije, onda za vas imamo predlog za koji možemo da kažemo da je jedan od vodeći beauty Instagram trend u 2018. godini! 

Proteklih godina prisustvujemo munjevitim promenama trendova po pitanju kose - od boba, paža, preko balajaža, ombre kose pa do platinasto kratkih fizura. Sve smo mogli da vidimo i probama. 

Međutim, novi hit je OPAL kosa i ovakav način farbanja je rezervisan za dame koje vole upadljive frizure i boje u kosi: 

"Boja je rezultat mešavine nežnijih i mekših tonova boja kao što su roze, plava, metalik... Mislim da će ovakav način tretiranja kose apsolutno dominirati u ovoj godini", rekao je prestižni frizer i tvorac ove zanimljive tehnike farbanja Mike Lowenstein. 

U praksi da biste izveli ovaj poduhvat kosa bi trebalo da bude platinasta, a za tim da nanosite proverene tonere namenjene za ovu tehniku, koju su na bazi ljubičaste boje, a kao krajnji ustisak ostavljaju nežan, skoro pastelni efekat. 

U nastavku pogledajte fantastične primere ove tehnike. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/