10 novih načina da nosite šiške

Foto: Profimedia

Šiške su ultimativni trend za ovu sezonu, što dokazuju mnoge poznate holivudske dame koje su ih odvažno predstavile, te nam dale čak 10 ideja kako da ih stilizujemo....

Posmatrajte šiške kao najnosiviji aksesoar: one mogu dodati soficistiranost vašem kežual stilu i moderni look onom ozbiljnijem, dok u isto vreme imaju moć da prekriju određene nesavršenosti.

I dok je poznato da šiške često brišu godine sa lica, one su često izbor mnogih dama prvenstveno jer odgovaraju svakom obliku lica, dužini kose i stilu- i poput savršenog kaiša, torbe ili cipela one mogu, sa minimalnim trudom. nadograditi look.

Da su ove sezone u velikoj meri zaživele u svetu hairstyla, dokazuju mnogobrojne poznate dame koje su nam u prethodnom periodu predstavile drugačije i smele frizure.

U nastavku vam otkrivamo 10 novih načina da nosite šiške, po ugledu na poznate holivudske dame...

Felicity Jones nam je predstavila duboke šiške koje se postepeno grade po dužini, i savršeno izgledaju sa damskim punđama i kikama. Prednost ove frizure je što već dugačke šiške možete pomerati razdeljkom, te na veoma jednostavan način stilizovati svoju frizuru. 

Piksi sa šiškama je frizura koju smo viđali već nekoliko sezona. Ove, stilisti savetuju da je osvežimo šiškama koje zajedno sa razdeljkom na stranu izgledaju veomo nonšalantno, što je i dalje trend No1 u svetu hairstylea. Dakle, ugledajte se na Michelle Williams.

Već smo pisali o lobu koji izgleda izraslo, kao da ste propustili zakazano šišanje kod frizera. Ovaj look prvi je prihvatila Rihanna, koja ga nam je predstavila zajedno sa šiškama, koje su u ovom slučaju retke, te ovlaš prekrivaju liniju čela.

Jessica Biel je dodala dozu sofisticiranosti svojoj stepenasto šišanoj kosi, tako što se prvenstveno pobrinula za njenu teksturu. Naime, glumica je blago izlomila kosu, koja izgleda kao da je tek izašla iz kreveta. Šiške su ravne i, kao i kosa, izgledaju veoma prirodno.

Zgodna pevačica i glumica, Jennifer Lopez uspela je da postigne volumen, tako što je svoju stepenastu kosu do ramena stilizovala u nežne talase, dok su dugačke šiške takođe fenirane na stranu. Ova frizura posebno lepo izgleda na kosi koja je osvežena highlights, svetlim pramenovima.

Brazilska manekenka nam je već na početku nove godine predstavila novu frizuru koja je osvežena ravnim šiškama. U skladu sa njima, i svoju kosu je ošišala na ravno, te je njena kosa dobila na volumenu.

Taylor Swift je dokazala da kovrdžave devojke takođe mogu da nose šiške, naravno uz pomoć seruma i gela koji pomaže da kosa omekša i zadrži strukturu. 

Šiške na stranu su i dalje poželjne, posebno za dame koje vole da pokažu svoje čelo, te se ne usuđuju na drastičnu promenu u vidu ravnih i kratkih šiški. One posebno dobro izgledaju sa visokim repom i punđama, jer izgledaju veoma glamurozno.

Pored Taylor Swift, još jedna hrabra dama se usudila na potez skraćivanja šiški uprkos sitnim loknama. Reč je o pevačici Solange, koja ima bogatu teksturu i volumen svoje kose, dok su loknaste šiške vidno proređene.

Ovo je odličan primer kako da nosite svoje izrasle šiške. Mandy Moore ih je uz pomoć razdeljka podelila na dve strane, a svoju kosu uvila u nežne talase, koji izgledaju neobavezno. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...