Sigurno vam se više puta ove zime dogodilo da ste izišli iz kuće sa predivnom frizurom, a potom skinuvši kapu ili šešir, dočekala vas je katastrofa.

Ova situacija svima je poznata i karakteristična za hladne dane, te vam priskačemo u pomoć i donosimo praktičan video tutorial u kome možete videti kako da napravite tri praktične frizure idealne za nošenje ispod kapa ili šešira.

Bez različitih kapa, kapaica i šešira ne možemo zamisliti da preživimo ovu izuzetno lednu zimu, ali sa kapom na glavi frizura po pravilu ispašta.

Ako ste od onih srećnica koje zimi nemaju problema sa statičkim elektricitetom i bez problema uvijate kosu i pravite razne frizure kao što ste i ranije, kapa i šešir vam sigurno ne pomažu da one izgledaju besprekorno.

Kayley Melissa, beauty vlogerka čija su specijalnost frizure i nega kose, snimila je vrlo praktičan video tutorial u komr prikazuje kakko da napravite tri jednostavne frizure koje se neće uništiti pod šeširom ili kapom, a izgledaće sjajno.

Pogledajte video i inspirišite se jednostavnim frizurama koje ni najvunastija kapa i  najuži šešir neće uspeti da uništite.

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/