Neočekivan (i jednostavan) način da svojoj kosi vratite sjaj uz pomoć votke

foto: Instagram/negin_mirsalehi

Ako se neki od najvećih svetskih frizera kunu u ovaj trik, ko smo mi da se bunimo.

Svi volimo one uradi sam i kućne varijante koje ne samo da spasavaju naš kućni budžet, već su zaista delotvorni načini za postisazanje želejnih beauty efekata, a pri tome nam daju i nekoliko benefiti.

Nama omiljena stvar u svetu lepote jeste to što ove tehnke koje sprovodite kući nisu samo jednostavne, već su i praktično uvek organske.

Ista stvar je i sada u pitanju.

Svi sanjamo o bujnoj i sjajnoj kosi, poput one kakvu imaju modeli u reklamama za šampone, ali malo je srećnica koje zaista i mogu da se pohvale ovakvom kosom.

Ipak, mi smo pronašli čarobni napitak, koji će vam makar na jedan dan podariti taj željeni sjaj.

Howard McLaren, jedan od osnivača vodećg hairstyle brenda R+Co, podelio je sa nama jednu od dobro znanih tajni profesionalaca zaduženih za lepotu i izgled kose mnogih poznatih dama.

"Tokom čitave istorije poznato je da su brojni proizvodi za kosu u sebi sadržali alkohol. Knjiga koju posedujem iz 1915. godine bavi se temom nege i u njoj se nalaze brojni recepti za primenjivanje različitih tretmana, alkohol tu igra važnu ulogu. Najjednostavniji tretman je zapravo trik: Na sveže opranu kosu sipajte jednu čašicu vodke pre sušenja i imaćete najsajniju kosu kada! Ipak, imajte na umu da je u pitanju trik i da ga treba primenjivati samo u posebnim prilikama, jer alkohol naravno može isušiti vlas."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/ellesrbija/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin