Iz sezone u sezonu, lob je doživljavao razne varijacije, te je svake godine dolazio u nešto izmenjenom obliku.

Ovoj frizuri su se priklonile mnoge poznate dame kao što su Kendall Jenner, Selena Gomez i Victoria Beckham, kao i Jessica Alba koja nam je nedavno predstavila talasastu verziju.

Ali, kako ove sezone postići drugačiji loba? Elle vam predstavlja nekoliko najboljih ideja.

Stepenasti lob

Stepeni kosi daju teksturu i pokret, ali i romantičan efekat koji se najbolje vidi na svetlim brinetama, kao i damama koje imaju prljavo plavu kosu. Ali, važno je da obatite pažnju da slojevi ne budu predugački, ali ni iste dužine.

Ravne šiške

Kako biste osvežili svoju srednju dužinu kose, preporučujemo da isečete šiške. I to ne bilo koje, već one ravne i kratke koje se nalaze tik iznad vaših obrva. Ovaj mali detalj će učiniti čuda za vaš look, dok će lob dobiti strukturu i definiciju kosi.

Dečačka frizura

Bilo koja vrsta muške frizure na ženi uvek izgleda kul. Pored toga, ona je romantična i nežna. Možete odabrati ravni ili asimetrični oblik, kao i onaj sa blagim uvojcima, koji treba da ostanu što prirodniji i pomalo messy.

Uvijena kosa

Kovrdžava kosa se takođe može skratiti na srednju dužinu. Uvijene lokne ili pletenice će staviti pečat vašem looku. Kada se devojke osmele na skraćivanje svoje kose, i izražavanju sopstvenog indentiteta, one garantovano postaju mnogo više seksi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija