Dok su se neki brendovi odlučili da nam prikažu svoje jesenje kolekcije, odnosno see it now, buy it now, većina se ipak i dalje drži starog koncepta i prikazuje nam kolekcije koje će u prodavnicama biti tek naredne sezone, na proleće. To nam daje priliku da steknemo uvid u modele kao i beauty trendove koji će obeležiti proleće i leto.

Poslednji trend nam stiže sa revije brenda Tibi, na kojoj nas je osvojila predivna frizura s konjskim repom koja je jako jednostavna, a efektna i to najviše zbog neočekivanog detalja - kaiša kojim se vezuje elegantan, svilenkast rep. 

Američki brend Tibi na svojoj modnoj reviji za kolekciju jesen/zima 2016. imao je predivno zaglađene konjske repove koji su sami po sebi delovali lepo, a iznenađenje je nastalo kada su se modeli okrenuli. Rep nije bio vezan gumicom ili kopčom nego kaišem koji je nakon vezivanja pušten slobodno da pada.

Frizer Frank Rizzieri ispred hairstyle ekipe Aveda, zaslužan je za ove jednostavne, ali efektne frizure.

Osmislio je niske, zalizane konjske repove za koje kaže da su old-school moderni. Objasnio je kako je prvo kosu pripremio specijalnim tonikom i dodao joj volumen te dobro sve zagladio i zavezao gumicom, a zatim kaišem koji je trebao da posluži više kao dekorativni detalj.

Na ovoj frizuri obavezno je da jedan kraj visi kako bi se postigao edgy izgled. Kaiš može biti tvrd, ali pazite da je ipak toliko mekan da ga možete zamotati oko repa. Nas je ova frizura oduševila jer je svako može napraviti sam kod kuće, a s njom će postići wow efekt. 

Priredile redakcije Elle.rs i Fashion.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija