Ako ste odlučni u tome da je vreme da prmenite stajling i već izvesno vreme razmišljate na koji način da promenite frizuru, a da vam ona zaista stoji i da ne pogrešite, imajte na umu da su šiške možda i najefektnija promena.

One zaista mogu učiniti čuda za svaki oblik lica, ali ukoliko želite da budete zadovoljni, onda svakako morate obaratiti pažnju na to kog tačno oblika je vaše lice, informisati se na koje sve načine one mogu da se nose i stilizuju ne bi li ste postigli efekat koji želite.

Na primer, okruglom licu odgovaraju šiške koje su duže i nose se sa strane.

Srećnicama ovalnog oblika lica praktično pristaje sve, zato im predlažemo da eksperimetišu, kako sa onima srednje dužine i razdeljkom, tako i sa onima koje su nešto duže i bujnije.

Četvrtastom licu pristaje takozvani A oblik šiški, sa razdeljkom u formi slova A na sredini čela. Kao i duge šiške sa pramenovima sa strane.

Devojkama sa srcolikim oblikom lica najlepše stoje šiške koje nisu guste, već proređene i meko ošišane i to tako da su sa strane nešto duže, a u sredini kraće i proređene. Vama odlično pristaju i takozvane baby šiške, stilizovane na središnjem delu čela.

Ukoliko imate izduženo lice, opredelite se za oblik šiški koje su odsečene dijagonalno.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija