Ovo je definitifno najpraktičniji trend koji se pojavio u svetu kose. Zbogom konstantnom prefarbavanju. Konačno možete da odahnete na duže staze i pustite svoju prirodnu boju da izrasta.

I čini se, sudeći makar po nekim devojkama sa ove liste, da što je izrastak veći, sama frizura izgleda bolje.

Iako ovaj način bojenja liči na popularnu ombre tehniku, on to ipak nije, jer je naglasak isključivo na izrastku koji je po mogućnosti zaista u prirodnoj boji, može biti i dužil ali nije predug, kao što je slučaj kod ombre tehnike.

Ukolio ste od onih koje stvari ne prepuštaju tek tako prirodnim tokovima, onda se opredelite za alternativu koja je siguran dobitak, zatražite od frizera da vašu kosu oboji u tri stepena, zapravo tri boje.

Na samom vrhu je najtamnija nijansa koja varira od same dužine, neka za srednju dužinu to bude mera od desetak santimetara. Potom na sledećem stepenu boja postaje za nijansu ili dve svetlija, da bi krajevi bili najsvetliji.

AKo niste sigurni kako biste tonirali svoju boju na ovaj način, inspirišite se izgledom poznatih devojaka.

Vanessa Paradis ovaj look nosi već nekoliko godina i podjednako joj dobro stoji sa paž frizurom, poludogom ravnom, kao i u ovom izdanju sa uvojcima i dugom kosom.

foto: Instagram/vanessaparadis__

Lepa glumica Diane Kruger takođe već neko vreme bira ovaj stil bojenja sa naglašeno tamnijim gornjim delom.

foto: Instagram/dianekruger

Diva modnih pista Kate Moss može podjednako dobro da iznese svaki look, a ovaj njenom imidžu buntovne zvezde stoji kao saliven.

foto: Instagram/katemosslatest

PageBreak

Kristen Stewart je definitivno pronašla idealnu frizuru, sada je vrlo teško povezujemo sa crvenokosm junakinjom iz Sumrak Sage.

foto: Instagram/immzstewart

Za razliku od prethodne dve dame na listi, koje gaje pomalo buntovničku notu, te im ova nehajna frizura pristaje savršeno, Chloe Mortiz uspela je od popularnu frizuru sa naglašenim izrastkom da ponese u krajnje damskom maniru.

foto: Instagram/chloegmoretz

Lepa manekenka Doutzen Kroes novom ombre tehnikom dodatno naglašava svoju prirodnu lepotu.

foto: Instagram/doutzen

Jennifer Lawrence nosi tek primetan izrastak, ali dovoljno efektan da pepeljasto plava boja ne izgleda prenaglašeno.

foto: Instagram/jenniferlawrenceinform

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija