Promena godišnjeg doba je pravi trenutak da osvežite svoju frizuru asimetričnim pramenovima, izlomljenim talasima ili smelim pixijem. Naše omiljena celebrity dama već uveliko šetaju ključne frizure za zimu i pružiće vam inspiraciju koja vam je potrebna da zakažete šišanje u salonu.

(10 Instagram profila koje morate da pratite ako vas zanima KOSA!)

Rachael McAdams

Ravno šišan bob izgleda mnogo bolje kada je asimetričan, tako da je najbolje nositi ga sa velikim razdeljkom na stranu. Tako ćete težinu kose prebaciti sa jednog dela na drugi deo glave, a vaša frizura će izgledovati ležerno i zavodljivo.

Jennifer Lopez

Još uvek možete nositi frizuru sa nejednakim stepenovima, ali sada je važno da ona bude do ramena - baš kao što ima J. Lo. Izlomljeni pramenovi neka slobodno padaju, i neka se međusobno prepiliću, s tim što je poželjno da budu na stranu.

Naomi Watts

Naomi je pravi dokaz kako se frizura po ugledu na domaćice 50-ih može nositi na suptilniji i mnogo moderniji način. Prirodna i razbarušena kosa je ove sezone imperativ.

Elizabeth Olsen

Ova opuštena frizura je savršena za bilo koju priliku. Ovako razbarušena, sa blagim i mekim talasima, ova sasvim obična (ali jednako dobra) frizura fantastično uokviruje lice i ističe njegov oblik.

Lily Collins

Dugačke šiške mogu pixie frizuru da naprave previše dečačkom. Zato se odlučite za retke šiške koje će ovlaš padati na čelo, baš kao Lily.

Kate Mara

Mara ima sličnu frizuru kao Lily, ali se njena bitno razlikuje po teksturi kose i volumenu na samom temenu glave. 

Sara Sampaio

Dodavanje dugih stepenastih pramenova na izrazito ravnu kosu je odličan način da vizuelno svoj kosi date volumen i gustinu.

Chrissy Teigen

Ravna dužina, koja nije srednje dužine niti previše duga, izgleda tako damski i klasično. Još kada se krajevi nežno uviju u talase, ova frizura je pun pogodak!

Emily Ratajkowski

Ako ne želite da previše skraćujete kosu, osvežite je različitim stepenima koji su dosta stanjeni, kao što je to uradila Emily.

Suki Waterhouse

Grubi krajevi uvijeni u blage talase prave optičku izluziju dajući vašoj kosi mnogo volumena.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija