Koncerti na otvorenom, duge šetnje ili vožnja biciklom, samo su neke aktivnosti u kojima ćete uživati uz svoje ležerne i opuštene letnje frizure!

Visoka balerina punđa

Ova frizura neće vam smetati u vrelim letnjim danima, ali je takođe i veoma elegantna. Da biste je napravili, vlažnu kosu naprskajte sprejom za kosu, podignite u visoki rep a zatim obmotajte kosu oko donjeg dela repa odnosno gumice. Osigurajte krajeve koji mogu ispasti sitnim šnalicama u boji vaše kose. Sličnu punđu možete napraviti i popularnom "krofnom"oko koje obmotate vašu kosu.  Za opušteniji efekat možete izvući par pramenova.

Instagram:vivvaluxury

Duple boho pletenice

Duple pletenice, dupla zabava zar ne? Podelite kosu na dva dela i napravite čuvene holandske pletenice na obe strane. Pletenice spojite na potiljku u opušteni, neuredni rep. Ova frizura je idealna za svaku dužinu kose!

Instagram:galmetsglam

Prebacite kosu na jednu stranu

Kosu prebacite na jednu stranu, ili ako već to radite, izaberite suprotnu stranu! Efekat je zapanjujući i osvežavajući! Ova frizura daće vašoj kosi volumen, a ako vam postane jako vruće, samo je pokupite u opušteni rep sa strane.

Instagram:lustforlife

Polupodignuta kosa

Napravite žentstveni look uz pomoć frizure koja je samo u gornjem delu blago pokupljena u mali rep ili punđu, dok su talasasti krajevi pušteni da lepršaju!

Instagram:stylecusp

Talasasti niski rep

Rep nikada neće izaći iz mode, još ako je talasast i podignut na pravom mestu - pun pogodak! Stavite malo spreja za volumen i kosu osušite malo grublje prolazeći prstima kroz nju, tako da stvorite "raščupani"efekat. Pokupite je zatim u niski rep uz vrat i dobićete frizuru koja će svakom stajlingu dati dozu modernog i sexy stila!

Instagram:happilygrey

Prevela i priredila: Milica Kovačević