Već smo pisali o učestalom trendu boba, čijih je nekoliko varijacija osvajalo poznate dame, počev od Rosie Huntigton Whiteley, preko Kim Kardashian do poslednje u nizu Ellie Goulding čiji je najnoviji look naišao na pozitivne reakcije.

(10 Instagram profila koje morate da pratite ako vas zanima KOSA!)

Mlada britanska pevačica je svoju dugu kosu zamenila najnovijom trendi frizurom koja uzima primat od kratkog boba. Reč je o dužem bobu, odnosno lob frizuri koja je još poznata pod imenom paž ( s tim da paž podrazumeva da vam je prednji deo duži od zadnjeg).

(Chic frizura koju ćemo nositi na jesen)

Ova seksii lako održiva frizura je dobila ime nakon spoja reči "long" i "bob", a označava frizuru zbog koje su nakon dužeg perioda gotovo sve slavne devojke odustale od svojih dugih, prepoznatljivih uvojaka.

(Novi trend u hairstyle svetu: Šatirana kosa koja imitira dlaku persijskih mačaka)

Lob danas nose Kim Kardashian, Beyonce, Lucy Hale, Heidi Klum, Rose Byrne i brojne druge zvezde, koje sve češće na Instagramu ponosno objavljuju fotke svoje nove frizure. 

Lob je nešto duži od klasičnog boba, a najčešće se nosi ravan ili u nestašnim valovima. Jednostavan je za održavanje te pristaje gotovo svim oblicima lica pa stoga ne čudi što su se brojne devojke odlučuju upravo za njega.