Jednom davno (mada, ne tako davno) duža verzija boba je bila glavna frizura koju su nosile Kerry Washington, Lily Collins, Nicole Ritchie i veliki broj drugih poznatih dama.

Vremenom, kosa je bivala sve kraća, da bi u jednom trenutku, svi oko nas nosili kratak, dečački bob (Jennifer Lawrence, Emma Stone, Kalye Cuoco, Rita Ora i dr.). U sferi kolorita, već duži period, dominira ombre!

Pogledajte kako da postignete savršenu dugu kosu (sada, odmah!).

U želji da saznamo koju ćemo frizuru nositi sledeće sezone, istražilivali smo po internetu i uz pomoć beauty sajta Byrdie otkrili da su sedamdesete, koje su obeležile prolećne kolekcije na poslednjem FW izdanju, odigrale ključnu ulogu i u sferi frizura.   

Pogledajte 7 ključnih frizura za proleće.

Naime u razgovoru za sajt Byrdie, jedna od najpoznatijih stilistkinja holivudskih zvezda, Sunnie Brook koja je bila zadužena za glamurozna izdanja Lane Del Rey, Chrissy Teigen i Dianne Agron je izjavila da će duga, natapirana kosa u grubim talasima, sve sa šiškama biti IT frizura na proleće!

Pogledajte koja frizura je glavni trend za jesen.

"Zamislite Malu sirenu, ali s raskošnom, volumiziranom kosom koja pada u grubim talasima. Zapravo, možda je još bolji primer Patti Smith i Freja Beha Erichsen. To je taj look koji je bio dominantan tokom sedamdesetih. Jak volumen, suvi sjaj, šiške, natapirana kosa i talasi."