Iako nema status fetiša, kosa je većini dama nalik nekoj svetinji, jedna od najznačajnijih stvari u životu. Ukras, detalj kojim mogu da naglase svoj sekepil, ženstvenost, ali i da prikriju neke nedostatke. Zato je potraga za dobrim frizerom, nalik potrazi za blagom. Detaljna, uvek na nekom testiranju, istrajna i večna.

Jer, bilo da preferirate dugu ili kraću frizuru, svoju kosu ne dajete u ruke svakome. No way! Samo onome ko vas nije razočarao i ko vas uvek ošiša onako kako ste želeli. Nepogrešivo, bespekorno.

E pa zamislilte da ste otišli do svog frizera i da je on umesto klasičnih i uobičajnih makaza uzeo da vas ošiša samurajskim mačem? Da, da. Dobro ste pročitali. Naime, u jednom frizerskom salon u Vijetnamu možete da se ošišate uz pomoć samurajskog mača!

Naravno da je žena pre šišanja duboko udahnula jer u pitanju je KOSA, koja će porasti ako dođe do nekog incidenta, ali nije samo kosa ovoga puta bila u opasnosti, već daleko više.

Najzanimljivije je svakako da ispratite ekspresije na licu klijentkinje jer je u jednom momentu uplašena, u drugom na ivici suza a na kraju ipak happy jer je sve proteklo u redu, a ona je čak dobila više nego šik frizuru!