Poput onog u restoranu: Recept za pripremu vrhunskog rižota

Uz pomoć par sastojaka rižoto dobija novi ukus.

Bez merenja, uksune i meke: Brze američke palačinke po receptu Jamie Olivera

Nema odvajanja belanaca od žumanaca, nema merenja i specijalnih sastojaka.

Recept za pravi, starinski kolač sa višnjama

Poznat i kao žuti kolač sa višnjama ili bakina pita sa višnjama, ova poslastica generacijama unazad omiljena je na našim podnebljima.

Odličan trik Gwyneth Paltrow za savršenu karbonaru (RECEPT)

Poznata glumica je vrlo vična u kuhinji.

Zdravo, prirodno i domaće: Recept za sok od paradajza i pelat

Sada se već podrazumeva da svaka picerija u ponudi poseduje i pelat koji možete da dodate pride na picu, što je nekima od nas vrlo važno.

Piletina sa limunom i pečurkama (RECEPT)

Nešto drugačiji ukus na krajnje jednostavan način..

9 jednostavnih (ali važnih) saveta o kuvanju koje bi trebalo da znate

Ovi korisni saveti će vam pomoći da se lakše snađete u kuhinji, pogotovo ukoliko ste neiskusni u ovom polju..

Sicilijanski specijalitet: Pasta alla Norma (RECEPT)

Iako je pasta alla Norma poznata po patlidžanima, paradajz je taj koji pruža najviše ukusa. Trebaće vam i bosiljak, a neke sicilijanske domaćice dodaju i prstohvat čilija, kao i beli luk...

Letnji ručak na francuski način: Piletina punjena povrćem sa bešamel sosom

Služite sa salatom ili prilogom po želji.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin