Fantastična salata s tikvicama, kivijem i ukusnom pilećom šunkom (RECEPT)

foto: Shutterstock

Ova jedinstvena osvežavajuća salata idealna je za prolećne dane, a njen tajni sastojak je nova Poli Hammy pileća šunka ...

Uz Poli su odrasle mnoge generacije. Izvanredan kvalitet govori o tome da je i posle 44 godine Poli i dalje sa nama, nastavlja punom snagom. Zato nam sada sa ponosom predstavlja najbolju pileću šunku Poli Hammy.

Poli hammy je razvijen kroz pažljivo osluškivanje potreba i očekivanja naših potrošača.

Pre lansiranja, Perutnina Ptuj je u saradnji sa istraživačima tržišta u Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj i Bosni direktno od potrošača dobila informacije potrebne za razvoj proizvoda u novoj kategoriji - koncept, karakteristike proizvoda pa čak i ime. Više od 2000 ispitanika u istraživanju agencije Valicon izjasnilo vrlo pozitivno o brendu Poli koga jasno povezuju sa stalnom evolucijom i čestim inovacijama tako da lansiranje Poli pileće šunke pod nazivom Poli Hammy za njih nije bilo preveliko iznenađenje i prihvaćeno je jako dobro.

Samo za velike… POLI HAMMY. Nova pileća šunka

Svi mi želimo laku i ukusnu hranu, nešto što možemo da pripremimo brzo, na različite načine u različitim jelima i sa puno dodataka. Odlično rešenje za sve navedeno je nova pileća šunka Poli hammy.

90% čistog pilećeg mesa!

Poli Hammy je pažljivo pripremljen od najkvalitetnijeg pilećeg mesa. Sočan je i mekan, prirodne boje, strukture šunke i prijatnog ukusa. Možete ga nabaviti u različitim formama, uključujući već isečenog i spremnog za sendvič.

Poli koktel sa kivijem i tikvicama

Sastojci:

40g Poli hammy
20g parmezana
¼ srednje velike tikvice
½ kivija
50g salate
5 crvenih rotkvica
Maslinovo ulje
Jabukovo sirće
So
Mleveni biber

Priprema: Salatu očistimo, temeljno operemo i postavimo na tanjir i pospemo maslinovim uljem i sirćetom. Po spoljašnjem rubu postavimo narendane crvene rotkvice. Nakon toga postajemo posebno kreativni. U sredinu tanjira postavimo pečene nareske Poli i tanke nareske pečenih tikvica a za element iznenadjenja dodamo narezani kivi. Po želji, salatu dodatno začinimo biberom i pospemo narendanim parmezanom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...