Ne bacajte stare noževe! Saznajte kako da stare naoštrite i vratite u funkciju! Profesionalni oštrač noževa Edge od Glory je vrlo lak za korišćenje: može se veoma jednostavno fiksirati za svaku ravnu površinu i omogućiti Vam oštrenje.

Profesionalni oštrač pored noževa, može da naoštri i makaze, i sve druge predmete i alate za sečenje koje upotrebljavate. Napravljen je od kvalitetnog i izdržljivog materijala, cena je neverovatnih 540 rsd, a OVDE ga možete poručiti.

Svi volimo da jedemo lubenice, ali nekada nam ova poslastica pravi probleme - oko njenog sečenja i nereda koji ostane nakon njenog čišćenja. Sekač lubenice menja sve! 

Ovaj ultrapraktičan i efikasan sekač je napravljen od nerđajućeg čelika, tako da ćete moći dugo da ga koristite. Sa njime će vaši parčići lubenice biti lako i ravnomerno isečeni, a vaša odeća će ostati čista i neumazana. Pošto isečete lubenicu, sekač će Vam poslužiti i kao hvataljka, što će vam olakšati serviranje lubenice na tanjir. Košta 690 rsd, a OVDE može odmah postati vaš!

Savijanje sarmi nikad nije bilo lakše! Sada uz pomoć ovog genijalnog aparata za savijanje sarmi možete brzo i lako da napravite fenomenalne sarme jednake veličine u samo nekoliko poteza! Na list stavite nadev, povucite ručicu i Vaša sarma je gotova. Da li ste ikada brže i jednostavnije od ovoga savili sarmu?

Uz dolmer za savijanje sarmi, možete spremiti i razne rolnice, palačinke, ili uviti šunku za predjelo. Cena je 890 rsd, a OVDE dolmer može postati vaš.

Znamo koliko sečenje hrane može da oduzme vremena i napravi nereda! Specijalni pametni nož 2 u 1, je toliko efikasan, jer je u isto vreme i fenomenalni nož, ali i daska!

Više nećete morati da prljate dasku i rizikujete da ćete se povrediti seckajući hranu običnim nožem. Sa pametnim nožem hranu možete seći direktno u posudu u kojoj želite da je pripremite i to mnogo brže nego do sada. Cena na sniženju je 990 rsd, a OVDE ga možete poručiti i videti više informacija. 

Spremite Vašu omiljenu hranu, ali onda se namučite da je procedite. Zvuči poznato, zar ne? Na ovaj problem uz prilagodljivu cediljku možete da zaboravite! Vaša pomoć u kući biće Better Strainer cediljka! Ova cediljka je za razliku od običnih cediljki prilagodljiva i može da se vrlo lako i jednostavno postavi na bilo koju veličinu šerpe. Osim na šepre, ovu cediljku možete staviti i na činije ili tiganje. Veoma dobro dihtuje, te zasigurno neće ništa od namirnica završiti van posude. Cediljka košta 490 rsd, a OVDE možete da je pogledate i naručite.

Zapušeni slivnici su noćna mora za mnoge! Zamislite da ne morate ništa da radite, da ne morate da zovete vodoinstalatera, a da slivnici budu otpušeni i čisti. Moguće je uz Sani Sticks štapiće za slivnike! Sve što treba je da jedan štapić mesečno spustite u slivnik, i možete da zaboravite na masnoću, nataloženu hranu i ostale nečistoće. Idealni su za sve vrste slivnika u kuhinji, kupatilu, za spoljne slivnike, a bezbedni su i za septičke jame Štapići su bez otrova. Cena za 12 komada je 590 rsd, a OVDE odmah mogu postati vaši!

Još mnogo fenomenalnih proizvoda, koji olakšavaju svakodnevni život pogledajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/