Kako da crvene usne i nokti uvek izgledaju besprekorno

Tokom praznika vidimo crveno! Gde? Na usnama i noktima. Ronald Bauer, internacionalni make up artist za Lancôme, savetuje vas kako da crveno uvek izgleda besprekorno.

Ruž otporan na poljupce

Prirodno rumenilo usana neutrališite tankim slojem tečnog pudera. Dobro zaoštrenom olovkom uokvirite usne i tako korigujte oblik po potrebi. Kada stavite ruž, pritisnite papirnu maramicu na usne i uklonite višak, tako da ostane samo trag karmina. Zatim nanesite tanak sloj pudera u prahu i još jedan sloj ruža.

Savršen o uredni nokti

Trebalo bi da počnemo od dužine. Skratite ih do ivice same jagodice i isturpijajte u ovalan oblik. Počnite da nanosite lak od sredine nokta i prevlačite ka vrhu. Isti postupak ponovite i sa levom i desnom stranom nokta. Obratite pažnju na to da ivice nokta, pogotovo pri korenu, ostanu neobojene, tako će nokti izgledati duže.

Idealna kombinacija

„Nije važno da ruž za usne i lak za nokte budu u istoj nijansi, važno je da budu iz iste palete tonova. Kombinujte hladne boje sa hladnim, a tople sa toplim. Ako su usne i nokti u jarkim bojama, onda make up na očima može biti blag i decentan“, objašnjava Bauer. „Takođe, uz crvene usne i nokte lepo se slaže i mekani smokey eyes u braon ili sivim tonovima, ili samo jedna linija na gornjem kapku koja je iscrtana crnim ajlajnerom.“


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...