Proizvod dana: NIVEA Aqua Effect

Foto: Promo

Preparati za čišćenje i negu normalne kože formulisani sa vitaminom E i Hydra IQ, podstiču hidrataciju kože i čine je osveženom.

Ako želite lep i zdrav izgled kože, pobrinite se da ne preskačete bilo koji od tri koraka u dnevnoj rutini nege kože. Veoma je važno započeti negu lica temeljnim čišćenjem preparatima koji će ukloniti sve nečistoće i višak sebuma koji se prikuplja tokom dana i preko noći, a može blokirati pore. Drugi korak je toniranje kože, tonikom koji kožu priprema za nanošenje dnevne ili noćne nege. Treći i poslednji korak je primena dnevne ili noćne nege.

NIVEA Aqua Effect osvežavajući gel za umivanje i NIVEA aqua effect osvežavajuće mleko za čišćenje čiste kožu temeljno i nežno. Uspostavljaju ravnotežu hidriranosti kože tokom procesa čišćenja.

NIVEA Aqua Effectt osvežavajući tonik osvežava kožu i optimalno je priprema za nanošenje dnevne ili noćne kreme.

NIVEA Aqua Effect 2u1 mleko i tonik za čišćenje, ujedinjuje dva koraka čišćenja kože lica.

NIVEA Aqua Effect osvežavajuće maramice za čišćenje su tu kada nemate vremena za sve korake čišćenja, a želite da osvežite svoje lice. Temeljno čiste kožu i pružaju osvežavajuću hidrataciju.

NIVEA Aqua Effect piling za lice posebno je formulisan za normalnu kožu. Piling sadrži piling čestice koje uklanjaju izumrle ćelije kože, dubinski čiste i čine ten glatkim i svežim.

Lagana formulacija NIVEA Aqua Effectt hidratantne dnevne nege ima efekat dubinske hidratacije, a koža je nakon upotrebe lepa i zdrava. Sadrži SPF 15 za zaštitu od UV oštećenja i preranog starenja.

NIVEA Aqua Effectt regenerativna noćna nega hidrira kožu dok spavate, pruža intenzivnu negu i podržava regenerativne procese kože.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...