Pravo sa Instagrama: Najlepši i najjednostavniji manikr trend za proleće

Foto: Imaxtree

Ukoliko vam je omiljena druptvena mreža Instagram i na njjoj poput nas, providite i više vremena no što biste to hteli da pšriznate, tada vam verojatno ne mogu promaći dominantni trendovi u modi, dizajnu enterijera ili make-upu, a ako je tako onda ste zasigurno primetili da ova društvena mreža obožava i jedan vrlo šarenolik trend koji dolazi iz sveta manikira.

Većina modnih i beauty influenserki svoje su nokte već uveliko obojile raznolikim bojama lakova za nokte, a kao rezultat nastao je manikir trend koji se na Instagramu može naći pod nazivom #rainbowmanicure.

Kada su pravila u pitanju, jedan od važnih saveta u postizanju dobrog #rainbowmanicure-a jesta taj da pokušate pogoditi boje istih nijansi.

Ukoliko birate pastelne, neka sve budu pastelne, ako birate zagasite, neka sve budu zagasite.

Međutim, ako ste od onih koji vole da eksperimentišu, možete da se poigrate i pomešati ih sa pokojom jarkom bojom za efekat iznenađenja.

Takođe, ne morate da pazitie da svaki nokat ima svoju boju, a odličan efekat možete postići ako nokte nalakirate sa pet nijansi iste boje, na primjer u crvenoj ili recimo zelenoj.

Ako se odlučite za #rainbowmanicure možete biti sigurni da vam ovog proleća neće trebati upečatljivi modni dodaci.

Ako je suditi po popularnosti na društvenim mrežama, izgleda da ćemo ovaj veseo i efektan manikr tokom proletnje sezone viđati posvuda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: elle.hr

 

 

 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin