Hteli mi to ili ne, godine prebrzo prolaze, ali sa sobom donose svoje. Dok nam majka priroda oduzima nešto od naše lepote i mladosti, tako nam daje i neke pogodnosti koje samo treba da naučimo da implementiramo u svoju svakodnevicu. Kad je reč o koži lica, brojna medicinska istraživanja facijalnu gimnastiku stavljaju na prvo mesto i to kao alternativu estetskoj hirurgiji. Njena prednost je što je besplatna i možete da je izvodite kada i gde god poželite.

Vežbe za lice koje možete da radite su sledeće:

Vežbe za punije usne

Skupite usne u ovalan oblik, napućite ih pa opustite. Izvodite vežbu pomičući usne naizmenično sporo i brzo jedan do dva minuta. Odmorite se pa sve ponovite četiri-pet puta.

Zatvorene usne zategnite preko zuba. S tri prsta pritisnite područje iznad gornje usne i nasmešite se što više možete, a pogled usmerite prema čelu. U tom položaju brojte do šest, pa se opustite opet brojeći do šest. Ponovite vežbu 20-30 puta.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/