Ako mislite da celebrity svet ima neki skriveni trik zbog kojih izgleda uvek sveže i lepo, onda će ovaj tekst za vas biti veoma iznenađujući.

Naime, vodeće glumice današnjice svoje lice neguju veoma jednostavno i skoro sve teže skidanju šminke pre spavanja, kao i adekvatnim hranjenjem kože. 

Zato, u nastavku pročitajte kako "na kraj" sa negom lica izlaze dame koje su nam modna, ali i beauty inspiracija. 

Margot Robbie

"Nemam mnogo vremena te brzopotezno čišćenje kože u mom slučaju podrazumeva tuširanje. Ono što praktikujem su maske za lice i često kad planiram glam frizuru za crveni tepih, masku koja hrani i hidrira kosu obavezno koristim dan pre."

Bella Hadid

"Za mene kao manekenku najbitnija mi je nega kože i u tom segmentu koristim isključivo Dior proizvode. Lice mi je uvek suvo, zato je neophodno da ga hidriram i hranim. Moja preporuka je krema Hydra Life Fresh Hydration Sorbet koja ostavlja utisak kao da nemate ništa na koži."

Kate Winslet

"Bez obzira koliko sam umorna, uvek ću skinuti šminku. Koristim Tracie Martyn Amla Purifying tonik koji je veoma osvežavajući. Takođe, obavezan je i sunđer za lice kojim čistim kožu jer tako sam sigurna da će mi koža sigurno biti čista. Kombinacija seruma sa vitaminom E pod obavezno. "

Blake Lively

"Čišćenje lica je uvek dobra ideja, kao i dobra hidratacija! Imala sam priliku da posetim kozmetičke labaratorije, videla kako se prave kreme i tonici i pomislila zašto ovo ne stavljam 38 puta na dan?"

Keira Knightley

"Do 24 godine koža mi je bila veoma loša. Počela sam da izbegavam "tešku" šminku ako nisam na setu, a posle tridesete i kada sam dobila dete, koža mi je postala veoma suva. Zato na mojoj beauty listi su uvek preparati koji hrane kožu i koji su na bazi ulja."

Susan Sarandon

Režim nege kože, kao i bilo koji režim nije baš popularan u mom životu. Ali tokom dugog niza godina, ono što praktikujem jeste krema protiv UV zračenja, čista koža i hidrirano lice. 

Na sledećoj stranici pročitajte kako kožu neguju Karlie Kloss, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Christy Turlington-Burns, Charlize Theron i druge dame:

PageBreak

Karlie Kloss 

"Nisam imala problema sa kožom do dvadesete godine, nisam ni koristila balzam za usne. Kasnije su počele da mi izlaze bubuljice i morala sam da povedem računa o svemu. Danas redovno čistim kožu, koristim maske za problematičnu kožu i kreme za hidrataciju kože oko očiju. I da, kada sam u Japanu obavezno kupujem maske za lice - zaista su najbolje."

Sarah Jessica Parker

"Nisam luda za kozmetičkim proizvodima, ali već deceniju koristim La Roche-Posay’s Tolerian kremu. Obožavam je jer je lagana i na bazi vode, a u mom neseseru se nalaze kreme za sunčanje, kao i balsam za usta."

Kate Moss

Nemam neki poseban režim nege kože i lica. Trudim se da skinem šminku, očistim lice i stavim serum, a nekad direktno stavim Decorté AQ Meliority Intensive kremu. 

Christy Turlington-Burns

"Imam sreće što dobru kožu mogu da pripišem genetici, ali se trudim da kožu uvek hidriram. Živim u Njujorku, ovde su zime hladne, leta pretopla, zatim česta putovanja izazivaju da moja koža bude suva. To rešavam super-hidrirajućim kremama na bazi ulja."

Charlize Theron

"Obožavam La Mer Cleansing Gel i Diorove proizvode. Koristi i serume i obavezno hranim kožu sa Dior’s L’Or De Vie La kremom koja prija mojoj koži."

Elle Fanning

"Osećam se samouvereno kada mi je koža zdrava i negovana. Uvek skidam šminku pre spavanja, koristim kreme za sunčanje jer je moja koža veoma svetla. "

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/