Isabel Marant: 6 beauty pravila omiljene francuske dizajnerke

Foto: Profimedia

Kreatorka Isabel Marant poznata je po svojoj boho estetici i odevnim komadima koje svi želimo da posedujemo.

Uvek nasmejana i vedra, 51-godišnja Francuskinja obožava kišne dane da provodi u kafeima ispijajući omiljeni napitak - kapućino! 

Rođena je u Parizu, majka joj je bila nemački model, a otac francuski fotograf. Geni jesu između ostalog uticali na njen poziv, ali i činjenica da kao tinejdžerka nije mogla da pronađe garderobu koju želi, te je rešila da je sašije. 

Ostalo je istorija. 

Svoj lični stil Isabel Marant je bazirala na basic komadima, kao što su kožna jakna, oversize džemperi, farmerice, bele i crne majice...

Ali po beauty pitanju, nasmejana i vedra dizajnerka se pridržava određenih pravila, svakako primenljivih na naše svakodnevne živote. 

# Šminka i balans

"Obožavam karmin i to svetlocrveni u kombinaciji sa velikim osmehom. Mislim da se na taj način najbolje reflektuje unutrašnje raspoloženje. Senke su odlične tokom letnjeg perioda, jer na pravi način mogu da istaknu oči, ako ste pocrneli. I da, ili karmin ili senke - ne može oba!"

# Kosa i nesavršenost

"Kada su u pitanju frizure, kao svaka Francuskinja, pridržavam se da mora bar malo da bude nesavršena i messy. Već odavno ne idem kod frizera i šišam se sama. Ne mora da bude perfektno."

Na sledećoj stranici pročitajte još nekoliko beauty tajni koje je otkrila Isabel Marant. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin