Američka rnb pevačica prošla je kroz jedan stilski rolerkoster koji prati skoro sve njene koleginice. Od klasičnog hip-hop stilizovanja koji podrazumeva manjak odeće i priličan deo otkrivenog tela, do vrlo elegantnih izdanja, Ciara je isprobavala razne stilske kombinacije dok očito nije shvatila da joj svedenost najbolje leži

Tamnoputa zvezda i u beauty domenu često je eksperimentisala i poigravala se. To se posebno odnosi na kosu koju je u početku ispravljala u silk, ispeglan look, da bi je potom tretirala ombre tehnikom koja joj je znatno prosvetlila kosu da bi i tu došla do zaključka da joj afro lokne ubedljivo najbolje stoje. 

Ovom "prosvetljenju" moguće da je "kumovao" trend isticanja prirodne lepote koji nalaže neutralnu šminku, onu koja će vašu lepotu prirodno osvežiti i nekako hajlajtovati. 

Umirujuće boje rumenila, hajlajtera i senki, uz adekvatnu tehniku mogu maksimalno da nam sakriju nedostatke na licu i istaknu sve naše prednosti. To je demonstrirala prelepa Ciara, koja je sredinom marta pokazala efektnu, ali skoro neprimetnu šminku.

Moramo da istaknemo kako nam je ovo najbolje beauty izdanje lepe muzičarke!

Sitne, guste crne lokne, lepotica je osvežila braonkastim pramenovima koji su tu bili u službi fantastične šminke. Ciara je maksimalno naglasila svoj savršen ten neutralnim puderom, dok je braonkastim rumenilom naglasila obraze.

Na gornjem kapku, pevačica je nanela zagasito braon senku, a na usnama lagani sjaj boje mesa. 

Veoma jednostavno, a tako moćno šminkanje, priznajemo nismo skoro videli i sigurni smo da će lagana šminka biti apsolutni hit proleće. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/