Pariske beauty beleške: Šest najupečatljivijih make-up i hairstyle lekcija sa PFW-a

Louis Vuitton Foto: Imaxtree

Iako su novi trendovi u domenu lepote sa PFW predviđeni za sezonu jesen/zima,make-up eksperimenti mogu da počnu već sada...

"Više je više" i "sve je dozvoljeno" su smernice koje su plasirane na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu. Trendovi koje predlažu šminkeri luksuznih kuća su veoma različiti, ali ekstravagantnost je baza make-up artista koji su bili zaduženi za najjače revije Pariza.

Naš savet: kada budete šminkali lice obavezno odvojite jedan segment koji će da "štrči" - upadljivo našminkana usta, svetlucavi kapci, zalizana kosa uvezana u kiku...

U nastavku pročitajte kakvu šminku i frizuru nam predlažu skupoceni brendovi:

# Smele boje za kosu

Ovaj trend više nije rezervisan samo za dame avangardnog izgleda, sada se svima preporučuje, a dominiraju crvena i narandžasta. U žiži interesovanja bila je manekenka Lily Nova koja je dozvolila frizeru da na reviji Miu Miu napravi dramatični prelaz od prirodno plave kose u jarko crvenu. 

A post shared by Lily Nova (@lilynova97) on Mar 7, 2018 at 3:02am PST

# Ukrasi za kosu

Napravite "čupkastu" punđicu i stavite svetlucavi ukras za kosu - cvet, leptir ili logo brenda. Upravo kako je i demonstrirano na Chanel reviji. 

#Holographic šminka

Odložićemo crveni ruž u naš neseser i smelom svetlucavom holographic šminkom našminkaćemo usta. Malo futurističkog vajba nam je više nego potrebno. Ovaj smeli korak smo mogli da vidimo na reviji modne kuće Maisona Margiela.

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on Feb 28, 2018 at 4:19am PST

Na sledećoj strani pogledajte koji će još beauty trendovi biti aktuelni u narednoj sezoni, a koje možete i sada da primenjujete: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...