Nail trend: Cvetni manikir za kojim su svi poludeli na Instagramu

Foto: Instagram / charmedbycamille

Kako vam se sviđa ideja da vam procvetaju nokti?

Mnogim ljupkim trendovima kada je reč o manikiru, sada se pridružuje i cvetni. Inspiracija je stigla iz umetničkog sveta - Jess Phoenix jedna je od ilustratorki, čiji su prelepi i gotovo magični cvetni radovi nadahnuli brojne salone za manikir širom Amerike, da na noktima svojih klijenata počnu da stvaraju i crtaju minijaturna cvetna dela.

Trend je rođen u SAD-u, tačnije u Los Anđelesu, a polako stiže i u naše krajeve. Cvetne motive na noktima iscrtajte tokom leta, ali i jeseni kada je odlična prilika da razvedrite garderobu ovom romantičnom manikirom.

Baš kao i u slučaju letnjeg manikira sa ananasima, kaktusima i lubenicama, čar je nositi zabavne motive na noktima, ali istovremeno se držati one ‘manje je više’.

I šareni cvetni motivi najbolje će doći do izražaja na neutralnoj ‘nude’ podlozi ili pastelnoj. Takođe, njima se ukrašava tek jedan deo ploče nokta ili celi, ali u tom slučaju cvetni detalj se ne nosi na celoj ruci. Naravno, žene koje žele maksimalan utisak, mogu se odlučiti za opciju nošenja cvetnog manikira na svim noktima.

Uz cvetnu, tu su još neki favoriti za aktualnu i novu sezonu. Razmislite o tačkastom manikiru ili onoj s motivom zvezde. 

A post shared by  Hang Nguyen (@flowidity108) on Jul 3, 2017 at 7:34pm PDT

A post shared by Laura Ramos (@lauralizramos) on Jun 23, 2017 at 10:12am PDT

A post shared by  Hang Nguyen  (@flowidity108) on Apr 25, 2017 at 7:56am PDT

A post shared by  Hang Nguyen  (@flowidity108) on Mar 24, 2017 at 4:59pm PDT

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...