Beauty tutorial: Retro look po uzoru na Lanu Del Rey (VIDEO)

Foto: Instagram / kiripirisauce

Njen beauty potpis je veoma jasan - retro na licu, retro na kosi!

Pevačica Lana Del Rey je poznata po svojim melanholičnim pesmama, super stajlingu, ali specifičnom ulepšavanjima lica i tela. Simpatična Lana je oduševljena minulim vremenima, a izgleda da su šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka na nju ostavile najjači utisak.

Iako se o njenom izgledu mnogo govorilo, današnja pažnja je ipak usmerena na njeno šminkanje i frizure, koji su sjajna beauty inspiracija ako volite taj retro vajb.

Ako bismo kojim slučajem mogli da "prebacimo" glamurozni Holivud na nečije lice, verovatno bi izgledao onako kako vidimo na Lani. Neskromna upotreba alajnera - dvostruki i lažne, guste trepavice postaju zaštitni znak svih onih koji vole old school način ulepšavanja.

U Laninom slučaju, bez obzira da li je viđamo na sceni ili su je uporni paparaci uhvatili na ulicama metropola, teško da ćemo je videti bez ovog retro momenta u šminkanju. Sanjiv pogled pojačava se isticanjem obrva, a crvene ili puder nijanse karmina variraju od prilike do prilike na usnama.

Sada, kad smo preuzeli Lana Del Rey način šminkanja, red je da se pozabavimo frizurama. Ili idemo u smeru talasaste kose ili natapiranih frizura ala Priscilla Presley, a ako želite da isprobate retro look po uzoru na pevačicu, pogledajte video!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...