Od holografskih boja, preko nezaobilaznog mat laka, sve do šljokičastog šarenila na noktima - izbor je na vama.

Inspirišite se jednorozima, maštom, plišem, ili jarkim bojama koje su najavljene za sledeću sezonu. Predstavljamo vam pet najaktuelnijih trendova za manikir, odaberite onaj koji najbolje pristaje uz vaš stil.

1. Holografski manikir

Foto: Instagram/fingernails.are.pretty

Trend holografskog manikira nikada nije bio aktuelniji. Inspirisani odsanjanim pričama, jednorozima i dugom, dizajneri su ove sezone obojili sve modne komade u srebrnu i zlatnu koje se prelivaju u druge boje. Jakne, pantalone, cipele, pa i nokti - što da ne?

2. Trobojna magija

Foto: Instagram/paintbox

Pink, boja mente i lak u boji kože - kombinacija su za modno hrabrije, veselije i drugačije. Manikir koji će idealno pratiti jednostavne, jednobojne odevne kombinacije, jer će sve oči biti uprte upravo u vaše nokte.

3. ''Plišani'' nokti

Foto: Instagram/fingernails.are.pretty

Neobična metalik boja koja izgleda kao plišani materijal, takođe, postao je trend zahvaljujući aktuelnostima u modnoj industriji. Otkada smo pliš počeli da nosimo u svako doba dana, za svaku priliku, nokti koji izgledaju kao plišani nikad nisu bili popularniji.

4. Mat nokti

Foto: Instagram/paintbox

Modna navika koja ne izlazi iz mode je - mat. Mat nokti u kombinaciji sa mat karminom postala je nezaobilazna kombinacija svake moderne žene. Poigrajte se sa mogućnostima francuskog manikira i opredelite se sklad dve interesantne boje, kao što su menta zelena i crna.

5. Party nokti

Foto: Instagram/paintbox

Šareni nokti koji će podsetiti na bezbroj šarenih lampica u noćnom klubu odličan su izbor za važnije proslave i događaje. Kombinujte boje sa stilom, izaberite prirodan oblik, odaberite fenomenalnu haljinu i krenite u provod!

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE>>>https://www.instagram.com/elleserbia/