5 tajni lepe i negovane kože koje svaki model zna


Religizona nega je ključ uspeha

S obzirom da su tokom dana vrlo zauzete, većina manekenki svoju kožu neguje noću. Ne bi li im lice sledećeg jutra bilo spremno za nove izazove. Nicole Atieno podelila je sa nama svoj beauty režim.

"Prvi korak je naravno skidanje šminke. Vlažnim maramicama za uklanjanje šminke skidam prvi sloj, ali to ipak nije dovoljno da biste očistili lice. Potom perem lice sa hidratantnim losinom. Nakon toga, ne svaki dan, ali kada imam potrebu uradim piling ili stavljam masku na svoju T zonu. Na kraju naravno nanosim hidratantnu noćnu kremu."

Homemade maska za lice

Učestalo korišćenj  kozmetičkih preparata na licu, koji sadrže najrazličitije hemijske sastojke, Jay Wright moguću štetnost koži, pokušava da ublaži prirodnim maskama napravljenim u kućnoj varijanti. Jedna od njenih omiljenih maski koja čisti pore i hrani lice, jeste ona napravlena od smese avokada i meda.

Nije važno ono što stavljate na svoje telo, već ono u njega unosite

Abigail Culver ne radi mnogo toga po pitanju svoje kože, makar ne spolja. Ona se drži fokusa na ishrani, tako hrani svoju kožu spolja. Izbegava čipseve i druge slane grickalice, a kada joj se jede nešto slatko, uvek se trudi da uzme neku voćku. I voda, tone vode koje pije na dnevnom niovu.

 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...