Kako se neguje predvodnica pokreta "no make-up": Sve beauty tajne Alicije Keys

foto: Instagram / aliciakeys

Od crvenog tepiha pa sve do malih ekrana, američka pevačica Alicia Keys ponosna je predvodnica pokreta „bez šminke“.

Iako ne koristi puder ni maskaru, njen izgled ipak zahteva posebnu negu. Besprekoran ten Alicia duguje vizažistkinji Dotti koja je sve detalje o prirodnom izgledu jevačice podelila s W magazinom. Zapravo se radi o režimu koji svi mogu odraditi kod kuće i koji je vrlo jednostavan.

Prvi korak do prirodnog sjaja skriva se u zamrzivaču.

„Trenutno koristimo led kako bi učvrstili kožu i poboljšali cirkulaciju“ – otkrila je njena vizažistica koja tom metodom postiže željeni zdravi sjaj kože.

Drugi korak uključuje još jednu stvar koju možete naći u svojoj kuhinji – krastavac. Narendajte celi krastavac i nanesite ga sve od obrva pa do područja ispod očiju, a ako imate vremena možete ga rasporediti i po celom licu.

U pravilnoj nezi kože vrlo su važna i ulja.

„Ljudi ih se boje jer misle da će im zamastiti ten, ali ona nam uvek trebaju“ – naglasila je Dotti i otkrila kako Alicia koristi čisto ulje jojobe i tonik za čišćenje na bazi ulja. Za "tetošenje" kože koristi maske s probiotikom ili onu na bazi bilja.

Nakon što je koža pripremljena, Dotti Alicijine obrve naglasi pomoću veštačkih trepavica, a za kraj nanese anti-age serum.

izvor: Gloria.hr


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...