Fashion week u Milanu doneo nam je malo osveženja u modnom svetu zahvaljujući Pradi, modnoj kući Marni i svakako magovima Dolce & Gabbani, koji su svojom poslednjom kolekcijom predstavili zaokret u čuvenoj modnoj kući. 

Međutim, ukoliko govorimo o beauty segmentu i šminci koja je pratila kolekcije, onda možemo reći da su u Dolce & Gabbani zadržali večitu ženstvenost, dok su Fendijevi modeli nosili ekstravagantni make-up, koji se sastojao od od ajlajnera i šljokica za usne.

Gucci je jednostavan izgled naglasio pastelno ružičastim obrvama. Guste i široke obrve još uvek su veliki trend u svetu lepote, a na Moschinovim modelima bile su dodatno naglašene senkom, baš kao i na Blugirl modelima, čije je look bio u potpunosti narandžast.

Antonija Marrasa zavela je geometrija, dok su klasični večernji make-up zdržale modne kuće Giorgio Armani i Alberta Ferretti.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Jednostavnost i prozračnost još uvek su u fokusu lepote, ipak dizajneri nam preporučuju da upečatljivim detaljima tu jednostavnost začinimo na poseban način.