Novi make-up trend se pojavi gotovo svake nedelje. Samo u poslednjih nekoliko meseci jarko rozi sjaj zamenjen je mat karminom u bordo boji, dok je konturisanje smenila "draping" tehnika (za nanošenje rumenila)...

Jedina stvar koju svi ovi make-up trendovi imaju zajedničko je činjenica da su usmereni ka ulepšavanju lica, dok se poslednji pomerio na stranu, ka našim ušima.

Umetnici su godinama unazad eksperimentisali sa ovim izgledom na pisti, i van nje, ali se čini da želja za šminkanjem ušiju je konačno uspela da osvoji mnoge ljude. Za to se možemo zahvaliti samo jednoj jednoj osobi- Violette.

Sa šljokicama na hrskavici i metalik sjajem na usnoj školjki, make-up umetnica je uspela da stvori pravu Insta-pomamu. Žene širom sveta su oduševljeno prihvatile ovaj neobičan trend, pogotovo što se lako može prilagoditi svačijem stilu i ukusu.

Pored toga, on je izazvao pažnju mnogih dama koje su želele da imaju pirsing, zato što ovako našminkano uvo stvara jednako upečatljiv i kul efekat, kao da nosite nakit. Dakle, sledeći put kada idete na sastanak, izlazite u grad ili idete na neki muzički festival upotrebite metalik senku i konturišite uvo, ili bar nanesite malo šljokica na ušnu školjku.

To može biti samo malo srebrne senke, koja će uokviriti uvo....

Foto: Instagram / grazia_si

Takođe, možete upotrebiti više boja koje će stvoriti savršen kontrast i pravo malo umetničko delo na vašim ušima...

Foto: Instagram / thegalleryrocks

Celo uvo prekriveno srebrnim štrasom? Da, zašto da ne!

Foto: Instagram / onlinemakeuplessons

Ako ste ipak verni crnoj boji, vaše uvo prekriveno ovom bojom može izgledati jednako zanimljivo. Ipak, vodite računa jer u tom slučaju bi trebalo da našminkate samo deo ušne školjke.

Foto: Instagram / glamourmexico

Zlatna je uvek dobar izbor! Ovog puta probajte da uklopite minđušu sa senkom kojom šminkate uvo...

Foto: Instagram / clozetteco

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija