Iako je reč o različitim tehnikama stilizovanja kose, i novim make-up proizvodima koji se nanose na novi način, dobra stvar je što ove trendove možete jednostavno iskopirati, i još jednostavnije ukloniti. 

(Make-up trend: Kako da napravite obrnuti smokey eyes (VIDEO))

Zato vam savetujemo da im se ove jeseni priklonite i budete među prvim IT damama koje će se opredeliti za male promene.

Predstavljamo vam najveće beauty trendove koji će biti aktuelni ove jeseni:

Metalik senka

Prirodno je dobro, ali ako zaista želite da privučete pažnju ove jeseni onda bi metalne senke trebalo da budu vaš izbor.  Sa bogatim pigmentima i raskošnim finišom uz ovaj make-up proizvod, u zavisnosti od vaše želje i ukusa, možete postići glam rock izgled ili look iz ere starog holivuda. 

Foto: Profimedia

Usne sa šljokicama

Iako nikada nismo ni pomišljali da će videti dana, usne sa šljokicama su sada postale pravi mainstream trend! Priznajemo da to nije look koji je jednostavno poneti, ali budite sigurni da ćete sa njim privući pažnju. Plus, njegova odlična tekstura se ne skida brzo.

Foto: Profimedia

Slana kosa

Kosa kao da ste upravo sada došli sa plaže nije isključivo za leto. Kako postići ovaj izgled? Kako biste izbegli postizanje beživotnog izgleda kose, upotrebite sprej za teksturu koji će vašoj kosi dati mokar i sjajan izgled.

Foto: Profimedia

Crvena senka za oči

Ovo je zvanično najtrendi boja koju će svi nositi ove jeseni, a za to možemo biti zahvalni Chanelu, koji nam je predstavio u okviru svoje Le Rouge kolekcije. Razmazana na kapcima i uglovima očiju u toplim crvenim ili burugundi tonovima, ova senka izgleda romantično, i pomalo pankerski.

Foto: Profimedia

Visok rep

Ove sezone imamo priliku da vidimo veliki povratak hairstyle trenda. Reč je o konjsom, visokom repu za koji se sve više opredeljuju holivudske trendseterke- čak i na crvenom tepihu. Obratite pažnju na jednu stvar: rep treba da bude što zaglađeniji! 

Foto: Profimedia

Narandžasta, bakarna #ginger kosa

Od Georgie May Jagger do Kylie Jenner, ove sezone popularne devojke se odlučuju za promenu boje kose, a kako smo primetili, najpopularnije su topli tonovi narandžaste boje. 

Foto: Profimedia

Tamne usne

Rihannin tamni karmin je dokaz da možete u potpunosti promeniti svoj look, bilo da želite postići elegantan, urban ili sofisticiran izgled. Za svaki dabn, izaberite mat karmin, ali ako želite da ostavite utisak, obavezno dodajte malo seksi sjaja. 

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija