Letnji manikir: 10 ideja koje možete sami da sprovedete u delo

Foto: Instagram / paintboxnails

Predstavljamo vam najbolje ideje kako da osvežite svoje nokte u letnjem maniru!

Nakon graphic arta, ombre manikira, kao i noktiju u metalik boji, ovo leto će takođe biti veoma popularan klasičan letnji manikir koji se odnosi na boje, ukrase i simbole- u znaku leta!

(Novi trend u manikiru: Ombre nokti u kombinaciji najraskošnijih boja)

Dakle, klasični letnji motivi će se i dalje zadržati na našim noktima, s tim što nam oni ove sezone dolaze u nešto modernizovanijoj varijanti.

Bilo da volite cvetne, voćne ili girly ukrase, sigurni smo da ćete u nastavku pronaći vaš omiljen manikir....

#Pruge

Pruge predstavljaju pravi hit ovog leta, a sada su pravo sa raskošnih bluza i suknja u tzv. mornarskom stilu, prešli na manikir. Ako niste sigurni koju kombinaciju boja da izaberete, savetujemo da to budu nežna roza i bela, jer ćete postići tzv. candy look. 

Foto: Instagram / nataliepavloskinails

#Asimetrični polumesec

Ovaj zanimljivi asimetrični manikir se veoma jednostavno postiže, a krajnji rezultati su zadivljujući. Na samom dnu nokatne ploče napravite polukrug koji imitira oblik polumeseca u pastelnoj boji, a ostatak popunite nekom tamnom nijansom.

# Minimalistička lubenica

Ovaj manikir je jedan od favorita na Instagramu, a za njegovo postizanje vam treba samo nekoliko koraka. Pronađite lepu nijansu laka u zelenoj boji i obojite svaki nokat njime. Na kraju, na domalom noktu napravite oblik polumeseca, u jarko narandžastoj boji. Vaš manikir je gotov!

#Crna + zlatna 

Ako želite ovog leta da postignete nešto glamurozniji manikir, savetujemo da odaberete crnu i zlatnu boju. Počnite od crne boje, kojom treba da obojite nokte, a zatiim dodate dve paralelne linije u zlatnoj boji, koje bi trebalo da se nalaze na sredini nokatne ploče. 

 

Foto: Instagram / karengnails

#Francuski manikir sa šljokicama

Klasičan francuski manikir je uvek chic, ali smo sigurni da je svaka dama u nekom trenutku osetila prezasićenje. Ako je to slučaj i sa vama, savetujemo da preko običnog frenča, dodate sloj laka sa šljokicama.

Foto: Instagram / mrswhite8907

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...