Miteseri su česta pojava na licu, bez obzira na tip kože. Naime, oni nastaju zvog prljavštine koja se zajedno sa prirodnim uljima taloži u porama, zbog čega nastaju one sitne, crne tačkice.

I sami znate koliko one izgledaju neuredno, a pored toga vaše lice gubi zdrav sjaj i toniranost. 

Savetujemo da zaboravite na stiskanje mitisera, već da se opredelite za naš jednostavan tretman, koji dubinski čisti pore i elimiše mitisere.

Ova prirodna maska je osvojila Holivud, kao i dame širom sveta koje su oduševljene brzom pripremom, i to u udobnosti svoga doma. Sve što vam je potrebno su malo mleka i kesica želatina u prahu. 

Sastojci:

- 1 do 2 kašike mleka

- 1 kašika želatina u prahu

Priprema:

1. U šolju stavite želatin u prahu.

2. Mleko zagrejte i dodajte kašiku želatina. Zatim pomešajte smesu, a ako primetite da je smrsa pregusta dodajte još  malo mleka.

3. Kada su se sastojci povezali u gustu lepljivu masu, prstima ili aplikatorom nanesite je na lice u srednje debelom sloju.

4. Pričekajte da se maska potpuno osuši i počne zatezati lice. Kada se skroz osuši, masku uhvatite za jedan kraj i povucite da se odlepi od kože lica.

5. Masku postepeno ogulite s celog lica, isperite kožu i nanesite laganu hidratantnu kremu.

Veoma je važno da čim izmešate sastojke, masku odmah aplicirate na lice, kako se ne bi previše stvrdnula i postala gumaste strukture.. Takođe, masku možete koristiti za čišćenje svih delova lica (izbegavajte oči i područje oko očiju) ili samo na delove gde su miteseri.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija