Ova sezona je pokrenula nove trendove, ali i vratila stare te smo već na početku ovog leta imali priliku da uživamo u velikom povratku metalika. Zapravo, mi smo postali pravi obožavaoci ove boje!

(U trendu je graphic art: Manikir koji ćemo kopirati ovog leta)

Nakon odevnih komada i aksesoara za leto, metalik trend je izvršio svoj uticaj i na beauty svet, te sada predstavlja veliki hit u manikiru. Sama boja i visok sjaj obično izazivaju strah, ali to je zaista nepotrebno jer ova boja je veoma funkcionalna, te se može nositi u svim varijantama.

Visok intezitet boje, šljokice i metalik odsjaj savršeno ističu tamni, preplanuli ten, zbog čega ovaj lak zaista morate posedovati ovog leta....

Kozmetičke kompanije su već pred početak letnje sezone predstavile svoje palete lakova sa najraskošnijim bojama, i naravno, među njima se nalaze i metalik nijanse.

Od klasične srebrne i zlatne do bakarnih i ljubičastih tonova- izbor je na vama.

(Novi trend u manikiru: Ombre nokti u kombinaciji najraskošnijih boja)

Dame se obično prvo opredeljuju za srebrni lak sa metalik odsjajem. On je savršen za letnje noći, i odlično se slaže uz sve modne kombinacije....

Foto: Instagram / monitanailsart

Metalik bronzani lak sa crvenkastim podtonovom je takođe veliki hit ovog leta. Njega posebnost se krije u neutralnoj bazi braon boje, obogaćenoj crvenim nijansama, te na rukama deluje dosta prirodno i uredno. 

Foto: Instagram / trnailart

Poput srebrne, i zlatna metalik je jedna od omiljenih boja žena koje vole da privlače pažnju na sebe, ali i da izgledaju veoma elegantno. On se odlično uklapa sa svim nijansama braon i crne boje, ali i mnogim drugima. Savetujemo da ga nosite isključivo kada vaš ten dobije preplanulu boju. 

Foto: Instagram / loveevanails

U sledećem video tutorijalu možete pogledati kako da vaši nokti dobiju najlepšu metalik boju....

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija