Ključni beauty trendovi koji nam stižu ove sezone

Foto: ImaxTree

Isprobajte sedam novih tehnika uz pomoć kojih ćete osvežiti vaš look.

Na nedavno održanim nedeljama mode, svetski dizajneri su nam predstavili svoje raskošne kolekcije, a tada smo imali priliku da vidimo i nove beauty trendove.

(Beauty trendovi iz Azije: Magični proizvodi za lice za kojima je poludeo ceo svet)

To je naročito značajno za sezonu proleće/leto, kada je svim damama potrebna mala promena koja će osvežiti look. Zato smo rešili da vam predstavimo najnovije beauty trendove koji nam stižu ovog proleća i leta:

Jarke boje

Ove sezone neutralne palete boja ostavljamo iza sebe, i okrećemo se rezedo, kobalt i zelenoj boji, koje su najzastupljenije u make-up proizvodima za ovu sezonu. Senke i ajlajneri su pun pogodak, jer ove boje stoje damama svih boja očiju i tena, zbog čega preporučujemo da iscrtate preciznu liniju na kapak, koja će istaći vaše oči. 

Foto: ImaxTree

Prirodna i izlomljena kosa

Zdrava, sjajna i gusta kosa je ono što svi želimo da postignemo, ali ovog proleća i leta je na ceni što prirodniji, messy izgled. Kako biste ga postigli, najbolje je da koristite neagresivna sredstva, poput sprejeva za kosu koji će suzbiti isušivanje, i vratiti u život oštećenu kosu. 

Foto: ImaxTree

Ružičasti karmin

Tamne i zagasitne nijanse karmina nas asociraju na zimske mesece, te prva stvar koju treba da uradite kako biste osvežili vaša prolećna i letnja izdanja je da izaberete dobar ružičasti karmin. 

Foto: ImaxTree

Pletenice

Najobičan rep ili ovlaš skupljena messy punđa, zajedno sa umetnutom pletenicom izgleda veoma trendy i šik. Zato se slobodno odvažite da ponesete jednu takvu frizuru! Savetujemo da ispletete kiku oko same glave, a ostatak kose svežete u rep. 

Foto: ImaxTree

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...