Na nedavno održanim nedeljama mode, svetski dizajneri su nam predstavili svoje raskošne kolekcije, a tada smo imali priliku da vidimo i nove beauty trendove.

(Beauty trendovi iz Azije: Magični proizvodi za lice za kojima je poludeo ceo svet)

To je naročito značajno za sezonu proleće/leto, kada je svim damama potrebna mala promena koja će osvežiti look. Zato smo rešili da vam predstavimo najnovije beauty trendove koji nam stižu ovog proleća i leta:

Jarke boje

Ove sezone neutralne palete boja ostavljamo iza sebe, i okrećemo se rezedo, kobalt i zelenoj boji, koje su najzastupljenije u make-up proizvodima za ovu sezonu. Senke i ajlajneri su pun pogodak, jer ove boje stoje damama svih boja očiju i tena, zbog čega preporučujemo da iscrtate preciznu liniju na kapak, koja će istaći vaše oči. 

Foto: ImaxTree

Prirodna i izlomljena kosa

Zdrava, sjajna i gusta kosa je ono što svi želimo da postignemo, ali ovog proleća i leta je na ceni što prirodniji, messy izgled. Kako biste ga postigli, najbolje je da koristite neagresivna sredstva, poput sprejeva za kosu koji će suzbiti isušivanje, i vratiti u život oštećenu kosu. 

Foto: ImaxTree

Ružičasti karmin

Tamne i zagasitne nijanse karmina nas asociraju na zimske mesece, te prva stvar koju treba da uradite kako biste osvežili vaša prolećna i letnja izdanja je da izaberete dobar ružičasti karmin. 

Foto: ImaxTree

Pletenice

Najobičan rep ili ovlaš skupljena messy punđa, zajedno sa umetnutom pletenicom izgleda veoma trendy i šik. Zato se slobodno odvažite da ponesete jednu takvu frizuru! Savetujemo da ispletete kiku oko same glave, a ostatak kose svežete u rep. 

Foto: ImaxTree

PageBreak

Pastelni lakovi za nokte

Za razliku od karmina i senki koji nam ove sezone stižu u jarkim bojama, lakovi za nokte zadržavaju neutralnu paletu. Dakle, ovog proleća i leta ćemo nositi pastelne tonove, koji uvek izgledaju veoma svedeno i uredno na noktima svih dužina. 

Foto: Promo / Models Own

Metalik boje

Zlatna, srebrna i bordo metalik boja će takođe dominirati u svetu make-upa. 

Foto: ImaxTree

Nakit za glavu

Najjednostavniji način da transformišete vaš look od dnevnog do večernjeg, je da ukrasite vašu kosu efektnim aksesoarima poput neobične trake, ukrasne tijare, broša i sličnog. 

Foto: ImaxTree

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija