Nova sezona: Koje beauty trendove diktira sezona proleće / leto 2016.

foto: Imaxtree

Na proleće se provetravaju ormani, ali i neseseri. Koje trendove diktira sezona proleće/leto 2016.?

Grafički dizajn

Ništa od šminke ne dozvoljava make up artistima da se toliko razigraju kao ajlajner. Šarenilo boja i oblika dočekuje nas svake sezone. Ovih meseci sve što se bude nosilo na očima, svakako neće biti diskretno, a za to su se pobrinuli Tayama, Fendi, Julien David, Jeremy Scott i Aganovich. 

Super savet: Ko god da je pokušao da izvuče klasičan ajlajner, a kamoli neki od ovih zanimljivih oblika, zna koliko je to teško. Greške su neminovne, ali ćete ih se najlakše rešiti tako što ćete sve viškove ukloniti štapićem za uši koji je umočen u micelarnu vodu. Ako vam je potrebna veća preciznost, pogotovo ako je reč o liniji, umočite čistu kosu četkicu za ajlajner u sredstvo za skidanje šminke i samo „podvucite“. 

Cividini, foto: Imaxtree

Trepavice

Duge, izvučene, tanke trepavice jesu ono što su Daks, Marni i N 21 hteli da vide na svojim modelima. Volumen je ovog proleća izgubio trku sa dužinom. Ono što bi trebalo da postignete jeste lutkasti efekat, tj. koliko su trepavice izvučene na gornjem kapku, toliko bi trebalo da budu i na donjem.

Super savet: Uzmite maskaru za produžavanje trepavica i počnite da izvlačite dlačice od samog korena, neka vam na pameti bude pokret koji se koristi pri feniranju kose. 

Thomas Tait, foto: Imaxtree

Ostale beauty trendove pogledajte na sledećoj strani >>>

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...