Najkontroverzniji detalj Njujorške nedelje mode: Manikir sa krznenim ekstenzijama!

Foto: Profimedia

Remek-delo, bizarnost ili prava lepota? Najnoviji manikir koji smo videli na Libertine reviji ne ostavlja nikoga ravnodušnim...

Jan Arnold, suosnivač američkog brenda Creative Nails Design (CND) se pobrinuo da Libertine revija za jesen-zimu 2016. bude dovoljno intrigantna i zanimljiva, u toj meri da se danima priča o showu...

(Nokti "Slomljeno staklo": Novi trend u manikiru koji nam stiže iz Seula ( i postaje BIG!))

CND tim je zajedno sa Janom uspeo da izazove burne reakcije, mnogo pohvala i divnih komentara, dok su sa druge strane mnogi okarakterisali ovaj manikir kao previše apstraktan i nenosiv.

Bilo kako bilo, moramo da priznamo da je novi "krzneni manikir" više deo scenskog performansa i umetnikovog izraza, nego praktičnosti. 

Ipak, velika ljubav prema manikiru je izrodila ideju u kojoj lepljenje krznenih ekstenzija, mahom u neutralnim bojama poput braon i bele, uz prilagođen outfit zaista deluje nestvarno na sceni.

("Bubble" nokti: Bizaran manikir koji je u trendu)

Za postizanje ovog manikira, CND tim je upotrebio Vinylux Weekly Polish lak (iz njihove ponude proizvoda) u neutralnim bojama i na svaki nokat nalepio braon ili belo krzno.

Rezultati su neverovatni, pomalo bizarni ali moramo da priznamo da nokti zaista izgledaju divlje...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...