Parfemsko uzbuđenje

Menta, citrusi i molekuli vode… Ako želite svežinu na visokim temperaturama, ovo su sastojci koje bi trebalo da tražite u parfemu. Oni svojom ledenom iskričavošću daju kontrast temperaturi vazduha i tako zbunjuju čulo mirisa ljudi oko vas. Ako nemate svoj favorit, pomirišite neki od naših: Guerlain Aqua Allegoria Teazzurra, L'Occitane Water Citron ili Lancôme Eau de Toilette Ô.

Super sjaj

Bilo da uveče želite da zasijate kao vamp žena ili u toku dana na plaži kao boginja sunca, osnovni pravac jeste wet look. Najlakši način da ovo postignete jeste da pređete celu kosu velikom količinom blagog gela (Moroccanoil, Garnier Fructis Style...), tako što ćete početi od korena i ići ka krajevima. Šiške odignite visoko od temena.  

Čelično hladno

Trik je u tome da izvučete debelu liniju preko celog kapka od početka do kraja oka i to veoma debelim krejonom. Prednosti: linija ne mora da bude savršeno precizna (tako je i lakše), tamnosiva pristaje svima, a kremasta tekstura između olovke i tečnog ajlajnera omogućava dugo trajanje (a može biti čak i vodootporna). Nama su se dopale Sisley Phyto-Eye Twist u nijansi Steel i Bourjois Colorband u nijansi Grey Graffiti

Lak formula

Jarka, sjajna i glatka površina na usnama kao staklo skreće pogled na damu koja je nosi. U glavi treba da vam bude samo jedna stvar – Ferari. Nije namenjena stidljivima, svakako. Ova godina vratila je u modu boje za usne sa ekstremnom prekrivnom moći. Oni koji nisu prošli neprimećeni jesu Urban Decay Revolution Lipgloss u nijansi Punch Drunk, Christian Dior Rouge Dior u nijansi Trafalgar i Shu Uemura La Laque u nijansi Supreme Red. 

Priredila: Branislava Kostić