Svež izgled ne postiže se jednim proizvodom koji ćemo naneti na kožu nekoliko puta u toku nedelje i imati fenomenalan rezultat. Za to je zaslužna 24-časovna nega. Da bismo zadržale mladenački izgled i odgodile pojavu bora, a osigurale svež izgled kože svakog dana, potrebno je koži osigurati 24 sata odgovarajuće nege. Za vas otkrivamo Idealia rutinu koja će vam u tome pomoći.

Koža se tokom ciklusa od 24 sata menja: tokom dana koža stimuliše odbrambenu funkciju, dok se tokom noći obnavlja, nahrani i odstranjuje otrovne materije koje se talože tokom dana. Proces obnavljanja je najintenzivniji između ponoći i dva sata ujutru, kada je ćelijska deoba na vrhuncu.

Linija proizvoda Vichy Idealia osigurava koži potpunu negu tokom 24 sata, svakog dana, kako biste preoblikovali kvalitet svoje kože i postigli njen ideal.

Osnova svake rutine nege kože započinje sa dnevnom negom. Idealia dnevna nega, sa aktivnim sastojkom kombuhom, deluje protiv prvih bora, izglađuje površinu kože, ujednačava ten i vraća prirodan, zdrav sjaj i mladalačku blistavost. Idealia Life Serum pojačava dinamiku kože i uklanja znakove koje užurbana svakodnevica ostavlja na licu. Uz idealia rutinu dnevne i noćne nege, vaša koža iz dana u dan postaje bliža svom idealu.

Idealia krema za glatku kožu zdravog sjaja

Za sve tipove kože, čak i osetljivu. Hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje i obnavlja kožu. Kombuha je u farmakopeji poznata već vekovima zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Laboratorije Vichy otkrile su da je prvi aktivni sastojak koji može da preoblikuje kvalitet kože. Njena nežno ružičasta tekstura koži u trenutku daje zdrav sjaj. Istovremeno je bogata i prozračna, stapa se sa kožom i daje trenutni osećajsvežine i prijatnosti.

Idealia Life Serum

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka koja poništava uticaj vašeg načina života na parametre kvaliteta kože: površina kože, ten i blistavost. Derivat jasmonske kiseline nazvan LR2412 je anti-age molekula nadahnuta prirodnim procesima reparacije jasmina koji na agresije odgovara tako što sekretuje ovu obnavljajuću kiselinu. Izuzetno nežna i lagana tekstura klizi po koži. Obogaćena je zlatnim i crvenim sedefastim česticama koje sačinjavaju boju idealne kože, omogućava koži da oslobodi svoju idealnu boju. 

Idealia BB

Inovacija: Ekskluzivna tehnologija „protiv sivog tena“. Kombuha, prvi aktivni sastojak koji vraća blistav sjaj koži, sloj po sloj, udružena sa momentalno korektivnim pigmentima i snažan sistem UV zaštite, oživljavaju kožu sloj po sloj da bi se, dan za danom, dostigao idealan kvalitet kože i sveža i mladalačka boja. Blaga i prijatna gelasta struktura, koja nije teška, Idealia BB kreme ravna teksturu kože i dobro prijanja za istu. 

Idealia PRO

Deluje protiv 5 tipova pigmentacijskih fleka na koži: smeđih fleka, fleka od sunca, staračkih fleka,  kapilarnih fleka, fleka od akni. Inovativna tekstura je kombinacija seruma i fluida i omogućava dublje prodiranje aktivnih sastojaka u kožu. Nežna i sveža tekstura brzo se upija. 

Idealia oči

Dvostruka optička i biološka korekcija koja deluje na 3 dimenzije idealnog područja oko očiju, trenutno i dugotrajno: Uglačava bore oko očiju, ublažava izgled tamnih podočnjaka, osvetljava tamne senke. Izuzetno senzorijalna tekstura: istovremeno je bogata, hidratantna i iznenađujuće sveža, nežne ružičaste boje i brzo se upija bez ostavljanja tragova i masnog filma. 

Idealia Skin Sleep

Vichy donosi kompleks aktivnih sastojaka koji ciljano deluju na cikluse obnavljanja kože tokom noči: Vitamin B3 + obnavljajuća ulja (podržavaju zaštitnu funkciju), LHA (poboljšava piling), glicirizinska kiselina + hijaluronska kiselina (diferencijacija i reorganizacija ćelija), KOFEIN (stimuliše mikrocirkulaciju). Klinički dokazano poboljšanje kvaliteta kože čak i kod žena koje spavaju loše ili nedovoljno: koža nakon buđenja izgleda popunjenije, odmorno, sveže i blistavo, kao nakon dobro prespavane noći. 

Potražite Idealia proizvode u apotekama i uz savet farmaceuta, otkrijte svoju Idealia rutinu.