Letnji manikir: 15 lakova za nokte koji će obeležiti sezonu!

Za savršenu letnju kombinaciju, važno je da uklopite lak sa kupaćim kostimom čime ćete komplementirati look za plažu. 

(Kupaći kostimi koje ćemo nositi ovog leta)

Za kupanje i sunčanje na bazenima, birajte vedrije nijanse. Na bazenu, sjajne i jarke boje izgledaju neverovatno. Zato vam preporučujemo da obratite pažnju na boju maline, tirkiz sa metalik odsjajem i ljubičastu. Na suncu, ove boje će izgledati sjajne te će vaši nokti delovati uredno, blistavo i zdravo! 

Ako se opredelite za sunčanje i odmor na plaži, pravi izbor su mat nijanse lakova sa primesama braonkastosivih tonova. Descentne, klasične i mirne boje su idealne za ovakvu vrstu odmora te obratite pažnju na pomalo zanemarenu prljavo roze, toup i mauve boju. One su idealne za morski ambijent pošto će delovati prirodno, a imajte u vidu da će pesak svakako ostaviti trag na njima. 

(GIF tutorijal: Kako da sami napravite tropical manikir)

Sigurne smo da se pitate, da li lak treba da se podudara ili da predstavlja kontrast kupaćem kostimu?

Odmah da vam kažemo- ne postoji pogrešan odgovor! Ako nosite kupaći i pareo za plažu u pastelnim bojama, možete da probate lakove u sličnim tonovima. Na vašem preplanulom tenu pastelne nijanse kupaćeg i manikira će vam dati notu negovanog i elegantnog look-a, što morate da priznate svakoj dami imponuje! I ono što je sigurno- sa njima ne možete da pogrešite.

(Šta vaša omiljena boja laka govori o vama)

Ipak, ako želite da budete primećene na plaži, uparite kostim sa kontrasnim, mat i hladnim bojama laka. Upravo taj kontrast boja će napraviti od vas pravu fashion damu- damu koja se ne plaši da se poigrava sa bojama, nijansama i teksturama!

Dok se premišljate za idealnu boju koja će upotpuniti letnji look za bazen ili plažu, pogledajte lakove koji će obeležiti leto pred nama!

Tekst priredila: Kristina Milošev


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...