Uvek doterane zvezde pune su saveta kako u svakoj situaciji izgledati besprekorno. Ponekad je dovoljan široki osmeh, a ponekad neće biti na odmet ni dobra podloga i bronzer.

Pročitajte šta vam najveće zvezde savetuju – kako da zadržite mladolik izgled, izgledate odmorno i lepo.

Beyonce

"Žena je najlepša kada se smeje, a osim toga važno je redovno nanositi hidratantnu kremu", izjavila je slavna pevačica, poznata po svom besprekornom izgledu.

Halle Berry

"Za ružičasti, prirodni izgled usana prvo nanesem crveni ruž, a potom ga obrišem pa nanesem bezbojni sjaj", jednostavan i efektan savet otkrila je popularna glumica.

Kate Winslet

"Važno je imati dobru kremu za područje oko očiju, posebno ako ste pod stresom ili mnogo putujete jer vas tada mogu iznenaditi vrećasti i tamni podočnjaci", kaže uspešna glumica poznata po sofisticiranom stilu i prirodnoj lepoti.

Gwyneth Paltrow

"Koristim omega-3 riblje ulje i obožavam ga na svojoj koži. To mi je jedan od najdražih osećaja na svetu", izjavila je slavna oskarovka poznata po izrazito zdravom životnom stilu.

Scarlett Johansson

"Prilikom nanošenja šminke uvek volim da počenem s matiranom podlogom i potom dodati rumenilo", izjavila je popularna glumica, takođe poznata po svojoj prirodnoj lepoti.

Eva Mendes

"Bronzer je odličan način za brzo osveženje lica. Čak i ako ne volite šminku, pomešajte malo bronzera sa hidratantnom kremom i dobićete svež izgled u sekundi", otkrila je zavodljiva glumica.

Gwen Stefani

"Volim naneti nekoliko slojeva ruža. Prvo nanesem suvu, matiranu nijansu ruža, a potom sjajni i kremastiji", izjavila je slavna pevačica poznata upravo po svojim crvenim usnama i plavoj kosi.