Bilo bi lepo kada bismo mogli da zavirimo u budućnost u svim segmentima života, ali što se nas tiče, ponekad je dovoljno što bar imamo kristalnu kuglu za proricanje modnih trendova - zove se Fashion Week.

Dovoljno je da ispratimo svaku sezonu Nedelja mode i budućnost nam nije toliko nepoznata. Ukoliko "pokupimo" prave trendove, nas sledeća sezona neće dočekati nespremne i bez bilo kakvog uputa u detalje i komade koji će nam garantovati da smo baš tamo gde treba biti.

Mali zum na revije tekuće Nedelje mode u Njujorku dao nam je priliku da naslutimo kakav manikir nas čeka kao kjlučni trend na sledeće leto. Naime, potpuni hit na NYFW-u je onaj koji je "režirala" jedna od najpoznatijih manikir dama Jin Soon Choi i koji se vrti oko pruga. Sama Jin je objasnila kako je "u pitanju lagana podloga preko koje treba dizajnirati, nokat je u ovom slučaju prazno platno".

Jin je inače poznata po jednostavnim i elegantnim rešenjima za manikir, a poznavaoci tvrde da joj u biznisu malo ko može prići po uticaju. Stekla je ogromno iskustvo u radu sa klijentima i sada nastupa na modnim revijama i radi "po porudžbini".